top of page

LINE-UP

pablo_honey_liggend.png

Pablo Honey is een jaren ‘90 grunge tributeband die muzikanten verzamelt uit verschillende Belgische topacts zoals RHEA, Ramkot, King Hiss en Aarde aan Daan. Uit liefde voor het meest epische rockdecennium ooit, puzzelden ze een selectie rock- en grungeklassiekers bij elkaar die elke muziekliefhebber gegarandeerd tot headbangen/dansen (schrap wat niet past) dwingt. Een hele set lang smullen van loeiharde songs die de jaren ’90 kleurden en zo hard in het collectieve geheugen gebrandmerkt staan dat je niet anders kan dan ze luidkeels meezingen. 

 

Er zijn maar weinig bands die de songs van o.a. Soundgarden, Alice In Chains, Nirvana en Stone Temple Pilots feilloos kunnen afleveren. Het strot van Jan Coudron (King Hiss), de scheurende gitaren van Guillaume Lamont (RHEA) en Tim Leyman (Ramkot) en de retestrakke ritmesectie Hanne Vandekerckhove (Aarde aan Daan) en Jason Bernard (King Hiss) slagen daar moeiteloos in. Ze trakteren het publiek op een nostalgische trip naar de hoogdagen van de alternatieve rock en zijn erop uit elk podium in de lage landen aan flarden te spelen.

 

De formule blijkt een succes, want na passages op verschillende festivals en clubs kan er maar één conclusie getrokken worden: grunge is alive and well. Hoog tijd om het oppermachtigste muziektijdperk nieuw leven in te blazen!

Pablo Honey 2023 - 1 - copyright Cathy Verhulst.jpg
Mantah-logo_B-transparant-white.png
Mantah_Kortrijk (17 of 42) copy.png

MANTAH is een West-Vlaamse metalband die tijdens de pandemie het levenslicht zag en haar uitvalsbasis in Torhout heeft gevestigd. De muziekstijl wordt omschreven als moderne metal met een knipoog naar de 90's.

Inspirerende bands zijn uiteraard de bekende nu-metal kleppers Korn, Linkin Park en Static-X, maar ook de moderne nakomelingen als Bring me the horizon en I Prevail sluipen graag in de muziek.

 

De bandleden zijn niet aan hun proefstuk toe en hebben ervaring op grote podia (Pukkelpop, Graspop, Wacken Open Air, Summer Breeze, ... ) weliswaar met andere projecten.

Ze willen nu met de gebundelde ervaring binnen het team hun stempel drukken op de Belgische en Nederlandse scene.

Een niet te missen show op Heaven's Door Revival 2024!

SilverwolfBache.png

Wie kan er zich een metalhead noemen en niet van de legendarische Judas Priest gehoord hebben? Ze zijn één van de grondleggers van het genre, sinds 1974 actief and still going strong! Painkiller, Breaking the Law, Turbo Lover, Electric Eye,... Allemaal kleppers van formaat die we uit volle borst kunnen meebrullen.

Tenminste, als je de stempijpen van frontman Rob Halford hebt. En laat dat nu net hetgeen zijn waar tributeband SILVERWOLF in uitblinkt!

Het werd hoog tijd dat er een kwalitatieve Priest tributeband op ons podium stond en met SILVERWOLF geloven we dat we de beste gevonden hebben.

Met leden van verschillende muzikale achtergronden in hun rangen brengt SILVERWOLF een fantastisch eerbetoon aan één van de grootste metal bands ooit. Kom ze ontdekken en laat je terug meeslepen naar de hoogtijdagen van Heavy Metal!

337518063_181594224686508_499265344503426538_n.jpg
Naamloos.png
Band 1.jpg

SHOCKER is een hardrock / heavy metal band uit het West Vlaamse Kuurne. De band is ontstaan in 2018 en in 2021 verscheen een in eigen beheer uitgebrachte gelijknamige EP. Twee jaar later, trakteerden ze ons op hun debuut album ‘Fractured Visions Of The Mind’.

Bestaande uit ex-leden van onder andere After All, Anesthesy en Artrach, brengt Shocker melodieën die genre-barrières doorbreken.

Sommigen beschrijven hen als een mix van heavy metal met invloeden van psychedelische 70’s rock.

Maar ze binden zich niet vast aan specifieke subgenres.

Zoals de band zelf terecht verkondigt: “Shocker brengt je muziek zonder grenzen. Invloeden vanuit uiteenlopende hoeken. Wij weigeren ons te laten ketenen”.

GET READY TO BE SHOCKED!

bottom of page