top of page

LINE-UP

TIMETABLE

18u30: MFH
20u20: ULTIMATE GUNS TRIBUTE
22u10: BLACKJACK - KILLER
00u15: BIZKIT PARK

logo-top.png
Cardinals w logo 2.jpg

Heeft Bizkit Park Überhaupt nog een introductie nodig? In 2018 zetten ze de Vondel helemaal op zijn kop en dit jaar zijn ze terug om er ons opnieuw aan te herinneren dat Nu Metal geen obscuur subgenre is, maar de soundtrack van een hele generatie!

Voor de niet-ingewijden: Bizkit Park brengt covers van allerlei prominente Nu Metal bands. Limp Bizkit, Linkin Park, Korn, Disturbed, System Of A Down, Slipknot, Papa Roach, allemaal passeren ze de revue. Gekend voor hun strakke en energieke sets, Bizkit Park is al jaren een vaste waarde in België en daarbuiten. Zo speelden ze in 2019 op Het Zwaarste Feest van Studio Brussel, mochten ze datzelfde jaar Graspop onveilig maken en mochten ze dit jaar voor de tweede maal op Alcatraz verschijnen. Aan ervaring geen gebrek dus.

De Vondel zal uit zijn voegen breken met een afsluiter van dit kaliber op Heaven's Door Revival!

Ultimate Guns Tribute - Logo 2020 2.jpeg

The world's most dangerous Guns n' Roses Tribute.

Ultimate Guns is geen bar-bandje die zomaar even een paar Guns n' Roses nummers speelt. Dit is 'The Real Deal'. Je zou bijna zweren dat je in een tijdscapsule zit en rechtstreeks naar 1987 gelanceerd werd.

Zowel qua muziek en showgehalte is deze tribute band bijna niet te onderscheiden van het origineel tijdens hun hoogtijdagen. Zelfs tot in de kleinste details brengt Ultimate Guns vol overgave een setlist met alle grote hits, aangevuld met de bekendste knallers en meezingers.

In 2016 mocht deze fantastische band al eens op ons podium klimmen en wij waren toen zo onder de indruk dat we ze er gewoon moesten bij hebben op onze jubileumeditie.

Tijd voor een 'trip down memory lane', naar de tijden van Appetite For Destruction, Lies en Use Your Illusion.
You know where you are???

Knipsel.PNG
loojadlnhkelpepo.png

40 YEARS

BlackJack 2009 logo Mijn coverband.jpg

20 YEARS

SPECIAL ANNIVERSARY SHOW

Killer 2019 festival Spain Alicante.jpg
Found_22191848_536862.jpg

Je leest het goed: een 'Double Feature' van 2 bands in 1 set op Heaven's Door Revival X! We zijn namelijk niet de enigen die een jubileum vieren.

Zowel de Belgische heavy metal band KILLER als de coverband BLACKJACK (die voornamelijk uit dezelfde bandleden bestaat) vieren respectievelijk hun 40 jarig en 20 jarig bestaan. En dat doen ze in stijl, met een speciale show die zal bestaan uit een combinatie van KILLER nummers en covers van andere rock en heavy metal bands.

Wie in de jaren tachtig al actief met heavy metal bezig was, kon niet rond KILLER heen. De 'New Wave Of British Heavy Metal' was een feit en bands zoals Iron Maiden, Saxon en Def Leppard inspireerden Paul 'Shorty' Van Camp om met zijn nieuwe band KILLER deze sound op het Belgisch grondgebied los te laten. KILLER was effectief de eerste Belgische band in dit nieuwe metal genre en al snel steeg hun populariteit exponentieel. Een hoop tours in Europa (en daarbuiten) volgden en vandaag, 40 jaar later, is KILLER nog altijd een graag geziene band op menig festival.

De bandleden hebben echter in die 40 jaar niet stil gezeten.

20 jaar geleden vormden ze de coverband BLACKJACK. Hiermee brengen ze energieke covers van verschillende classic rock, hardrock en bluesbands. Denk vooral aan Deep Purple, ZZ Top, Jimi Hendrickx, AC/DC,...

Deze show wordt dus een combinatie van alle beste KILLER nummers van door de jaren heen en een hoop covers van nummers die we allemaal gegarandeerd kunnen meebrullen.

Dit wordt een show om niet te missen!!

mfh-front-2016.png
WhatsApp Image 2019-03-26 at 09.22.23.jp

Prepare for covers with balls!

MFH is een vijfkoppige coverband die in 2005 ontstaan is, 

met het doel het kot in lichterlaaie te zetten met hun eigenzinnige covers van allerhande prominente bands.

Het feest op zijn kop zetten is wat ze doen, met hun mix van metal, punk, hardcore en thrash van bands door de jaren heen. Verwacht je aan 'covers with balls' van bands zoals Metallica, Muse, Iron Maiden, System of a Down, Foo Fighters, DogEatDog en nog veel meer!

In 2019 sloten ze Heaven's Door Revival af in stijl en dit jaar komen ze de spits afbijten. Don't miss it!

bottom of page